5 eenvoudige tips om het energieniveau te verhogen

Deze 5 tips, die samen werken, zouden u moeten helpen wanneer u probeert wat energie te redden om in uw dag in beweging te blijven en vooruitgang te boeken. Velen van ons denken dat er niet genoeg uren per dag zijn, dus haal het beste uit ieder uur!

  1. Neem een ‘power-nap’:

“Power-naps” nemen betekent in feite ongeveer 20-30 minuten slapen. In deze korte slaap stelt u uw hersenen in staat om te “verteren” en te verwerken wat er eerder is gebeurd. Stel een alarm in voor de komende 30 minuten, zodat u ook weer op tijd wakker wordt! U voelt zich daardoor veel wakkerder en verfrist.

  1. Maak een korte wandeling:

Heeft u ooit het gevoel gehad dat de muren op u af lijken te komen? En heeft u het gevoel dat u er echt even uit moet? Door een wandeling te maken, kunt u uw geest heel effectief leegmaken. Als u op een kalme, stille plek kunt komen, is dat geweldig, maar een wandeling door de wijk is ook prima. U denkt misschien dat u zoveel werk te doen hebt en zo weinig tijd. 10 minuten de deur uit gaan zal op zijn beurt voordeliger zijn omdat u daarna tot twee keer zo hard kunt werken en u daarna veel meer op uw werk kunt concentreren.

  1. Eet je ontbijt:

Het overslaan van het ontbijt (of maaltijden in het algemeen) zal u lichamelijk en geestelijk vertragen. Probeer wat koolhydraten met langzame afgifte te consumeren, zoals volle granen of haver, om u de hele dag door te laten gaan.

  1. Drink meer water:

Meer water drinken en gehydrateerd blijven is cruciaal om de hersenen soepel en efficiënt te laten werken. Het wordt aanbevolen om elke dag minstens een liter water te consumeren. De overgrote meerderheid van de mensen doet dit echter niet. Zorg ervoor dat u op elk moment van de dag een grote fles water bij u heeft die u kunt bijvullen en drinken!

  1. Neem een ​​Latte:

Combineer een snelle cafeïne-hit met de ondersteunende kracht van eiwitten door een magere latte te nemen in plaats van alleen een kopje koffie. Een latte is een fantastische manier om u tegen het einde van een dag op gang te houden of om aan het begin van een dag op te staan. Gebruik dit voor een kleine boost wanneer u uzelf in een versnelling moet zetten.