Executive Health Program Curatief 

“Juist als je iets mankeert, is gezonde leefstijl extra belangrijk.” 

Dit geldt in ieder geval voor “De grote vijf” welvaartsaandoeningen: hart-en-vaatziekten, diabetes-2, obesitas, kanker en zelfs dementie. Gezond leven helpt bij de kwaliteit van leven en in veel gevallen ook bij het vertragen van de progressie van een ziekte.

In geval van hart-en-vaatziekten, diabetes-2 en obesitas dragen wij actief bij aan zelfs het omkeren van het ziekteproces. Daarnaast is Burnout herstel en voorkomen een van onze specialiteiten. Voor het omkeren van deze ziekteprocessen is soms extra intensieve coaching en trainingsbegeleiding noodzakelijk.

Mensen met één of meerdere van de hierboven benoemde aandoeningen hebben soms extra begeleiding nodig om grip te krijgen op hun gezondheid. In dit traject begeleiden we deelnemers naar een gezondere leefstijl en geven wij hun inzicht in het onderliggende mechanisme(s) van hun ziekteproces. We zullen het traject in samenwerking met de behandelend arts begeleiden.

Gedragsverandering, gezonde voeding, coaching en fysieke training zijn de speerpunten van dit programma. Op deze manier worden de eerste grote stappen gezet om hun gezondheid te verbeteren. Meer energie en gezondheid, daar gaat het om!

Daarna gaan we op zoek naar jouw maximaal haalbare resultaat. We bouwen aan nieuwe gewoonten die in jouw leven passen. Gewoonten die meer tijd en energie zullen opleveren dan dat ze kosten.

We werken aan ieders eigen gezondheidsdoelen in individuele coachsessies. In deze sessies besteden we ook tijd aan de vele verwarrende verhalen omtrent gezondheid en leefstijl die in omloop zijn.

Met het Executive Health Program ontwikkelen we patronen die grip bieden op jouw leven, om in zo min mogelijk tijd een maximaal resultaat te behalen.

Maak een afspraak

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat SlimSupport kan doen voor uw gezondheid? Neem dan contact met ons op via het e-mailformulier of bel ons op 073 2032058.

CONTACT