Preventie Programma

Cliché, maar waar: voorkomen is beter dan genezen. SlimSupport leert deelnemers van het preventieprogramma daarom hoe ze gezond kunnen leven zodat zij lekker in hun vel zitten op het werk, maar ook thuis.

Het preventieprogramma begint met een uitgebreid onderzoek waarbij SlimSupport de fysieke en mentale balans opmaakt van uw werknemers. Het preventietraject draagt daarmee vervolgens bij aan een optimale inzetbaarheid van de medewerker en kan obstakels of risico’s tijdig signaleren.

Minimaal 13 weken lang staan werknemers, maar ook de SlimSupport coaches, op scherp en wordt gezondheid, leefstijl en mentaal welzijn onder de loep genomen en verbeterd. Tijdens wekelijkse coachingsgesprekken wordt de voortgang van het programma besproken. Hierbij schenkt het team aandacht aan het optimaliseren van vitaliteit op het gebied van voeding, sport en de rol op het werk.

  • 3x per week sporten.

  • Op maat gemaakt programma op individueel niveau.

  • Wekelijks coachingsgesprek in de eerste weken.

  • Maandelijks coachingsgesprek in de afloopperiode.

Ga in gesprek met onze coaches voor een uitgebreide uitleg van het preventieprogramma.

CONTACT

Maak een afspraak

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat SlimSupport kan doen voor uw gezondheid? Neem dan contact met ons op via het e-mailformulier of bel ons op 073 2032058.

CONTACT