Re-integratie Programma

Wanneer u als werkgever niet heeft kunnen voorkomen dat een werknemer uitvalt is het belangrijk aandacht te besteden aan een prettige terugkeer op de werkvloer. Tijdens het re-integratieprogramma begeleidt SlimSupport de werknemer om snel en gemotiveerd weer aan het werk te gaan. 

Plan van aanpak
Aan de hand van de SlimSupport leeftijdsanalyse, bloedtest en een persoonlijk intakegesprek wordt een plan van aanpak gemaakt. Met behulp van een op maat gemaakt programma wordt de uitgevallen werknemer gedurende 26 weken gecoacht in voeding, beweging en mentale en fysieke gezondheid. 

Aandacht en gesprek
Net zoals bij het Preventief Medisch Onderzoek wordt bij het re-integratieprogramma de werkelijke leeftijd bepaald op basis van leefstijl, gedrag, gewicht en meetbare waarden. Het re-integratietraject richt zich daarnaast specifiek op een prettige terugkeer waarbij aandacht is voor de reden van uitval. Tijdens de wekelijkse coachingdag is er altijd een persoonlijk gesprek met de consulent waarin vorderingen worden besproken en aandacht is voor de effectiviteit van het programma. 

De uitvoering
De deelnemer van dit curatieve programma ontvangt een werkboek met uiteenlopende opdrachten, een persoonlijk voedingsplan en een hartslagmeter. SlimSupport raadt aan minimaal drie keer per week te sporten, thuis of in groepsverband, wat het beste bij de deelnemer past. Tussentijdse metingen door de SlimSupport coach zorgen voor een nauwkeurige monitoring waardoor gericht bijsturen makkelijker is, indien nodig. 

Wij schenken aandacht aan voeding, beweging en de juiste balans tussen werk en privé. Staat voor u het passende programma er (nog) niet tussen, bel 073 2032058 om de mogelijkheden te bespreken. 

Maak een afspraak

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat SlimSupport kan doen voor uw gezondheid? Neem dan contact met ons op via het e-mailformulier of bel ons op 073 2032058.

CONTACT