Voeding

Heb je al van alles geprobeerd, maar zet geen enkel dieet zoden aan de dijk? Of val je iedere keer wel wat af, maar zit het er ook zo weer aan? We kennen het probleem. Toch zal je zien dat gewicht verliezen onder begeleiding van SlimSupport wel lukt. Zonder honger. Zonder ingewikkelde menu’s. En zonder jojo-effect. Samen met de SlimSupport coach werk je gericht aan je gewicht, zonder dat je je in vreemde bochten hoeft te wringen.

kijk ook eens bij de Avalrace!

Beweging

Bij SlimSupport kun je ’s ochtends en ’s avonds trainen om gewicht te verliezen, je conditie te verbeteren of allebei. Je persoonlijke trainingsprogramma stemmen we hierop af. Je traint op hoogwaardige apparatuur, onder begeleiding van professionele coaches. Altijd met een hartslagmeter. Niet voor confronterende, metershoge spiegels, maar in een gezellige, besloten ruimte met maximaal 6 anderen.

Massage

Een massage na het sporten kan het herstel van de spieren positief beïnvloeden en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Ook een ontspanningsmassage draagt bij aan een betere fysieke en mentale gesteldheid. Daarom bieden wij sportmassages of massages voor ontspanning aan.