Ontspanningsmassage

Dit is een massage waarbij het ontspannen van het lichaam voorop staat. Huid en spieren ontspannen zich doormiddel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties. Dit stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren. Het ontspant lichaam en geest, vermindert stress, vermindert spierspanning, stimuleert het zenuwstelsel en helpt tegen slapeloosheid. De beleving van de ontspanningsmassage laat je weer even tot jezelf komen. 

Hot Stone massage

Deze massage wordt uitgevoerd met behulp van warme (vulkanische) basalt stenen. Bij een Hot Stone massage ervaar je totale ontspanning door optimale vermindering van de spanning in de spieren, het verbetert je bloedcirculatie en je huid wordt extreem zacht. Bij elke graad verhoging van temperatuur neemt de stofwisseling toe. Hierdoor heeft de massage een ontgiftende, pijn verlichtende, stress verminderende en ontspannende werking. 

Sportmassage

Door vermoeidheid en overbelasting treden vaak klachten in de spieren op. Sportmassage is een massage voor verlichting en spoedig herstel van de spieren. Door een betere doorbloeding kunnen afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Het is een massage met meer druk dan bij een ontspanningsmassage en wordt op sommige momenten als iets minder prettig ervaren. Deze massage is ideaal voor mensen die last hebben van stijve spieren en voor mensen die veel lichamelijke inspanning moeten leveren of geleverd hebben. 

Tarieven

Ontspanningsmassage, Hot Stone massage en Sportmassage
60 minuten niet-leden        €52,50
60 minuten leden               €45,00
Proefmassage                      €35,00

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt een mail sturen naar info@slimsupport.nl of bellen naar 073-6841515