“ Vitalere medewerkers leveren betere prestaties “
— Gerrie van Keulen

Preventief Medisch Onderzoek

Het PMO kan een goede start vormen van een leefstijltraject waarin u uw medewerkers gericht ondersteunt om hun gezondheid en leefstijl, en daarmee vitaliteit en productiviteit te verbeteren. De onderzoeken worden meestal op locatie uitgevoerd zodat uw medewerkers niet hoeven te reizen. Voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Medische Onderzoeken.

Preventie
Programma

SlimSupport heeft ruime ervaring met het in beweging krijgen en houden van mensen. We werken vanuit een creatieve, persoonlijke aanpak, waarbij we van begin tot eind als een betrokken coach voor mensen klaar staan. Iedere deelnemer aan het preventieprogramma krijgt van ons zijn eigen programma, afgestemd op zijn persoonlijke wensen, levensstijl en conditie. 

Ons nieuwe programma SlimOnline is een RSI training die geheel online geschiedt. Efficiënt en doeltreffend!

Re-integratie Programma

Het re-integratieprogramma richt zich op het zo snel mogelijk weer in het werkproces laten terugkeren van uitgevallen werknemers. Een derde van het ziekteverzuim in Nederland wordt veroorzaakt door werk gerelateerde klachten. In de helft van die gevallen is werkdruk de boosdoener. Het re-integratieprogramma zorgt ervoor dat uitgevallen werknemers snel weer fit en gemotiveerd inzetbaar zijn. De kenmerkende aanpak van SlimSupport helpt langdurig verzuim te voorkomen en de kans op recidive en terugval te verkleinen.

Hoe gezond is uw organisatie? Voor het antwoord op die vraag kunt u enkel en alleen afgaan op uw bedrijfsresultaat, maar het zijn uw medewerkers die daar een grote bepalende factor in zijn. De conditie van uw medewerkers bepaalt in belangrijke mate hun presteren en uw verzuimkosten. Daarom wil SlimSupport organisaties helpen bij het weer topfit krijgen van medewerkers. Uiteraard met als uiteindelijk doel een even zo gezond bedrijfsresultaat. Wilt u meer informatie over SlimSupport of onze diensten neem dan contact met ons op. Wij werken graag samen met u aan een nog beter resultaat!